2e spoor re-integratie

Wanneer je in de ziektewet zit en re-integreert, maar er geen nieuwe functie intern kan worden gevonden, noemen we dat 2e spoor re-integratie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je werkgever te klein is om je vervangend werk aan te bieden, jouw functie te specifiek is of wanneer er een onwerkbare situatie is ontstaan. Amarus zoekt met jou naar een andere werkgever om het beste uit jou en je mogelijkheden te halen.

Een AD(H)D of Autisme vriendelijke omgeving

Het is van belang dat je (nieuwe) werkgever op de hoogte is van jouw situatie. Begrip voor hoe jij werkt en kennis van wat je nodig hebt, helpt jullie beide een fijne werkomgeving te scheppen waar jij tot je recht komt. Of je nu MBO, HBO of universitair opgeleid bent, of je nu ADHD, ADD of Autisme hebt of als je hoogbegaafd bent. We zoeken een werkgever waar het eventueel mogelijk is dat jouw werktijden aangepast kunnen worden of je administratieve ondersteuning kunt krijgen. En waar een schouderklopje altijd binnen bereik is. Zo zorgen we ervoor dat je langdurig geplaatst kan worden en rust kan vinden op een nieuwe werkplek.

Wat doet Kenniscentrum AD(H)D en ASS?

Wij maken een sterkte-zwakte analyse van jou en van je werkgever en kijken zo of het een goede match is. We helpen je om je succesrijke eigenschappen verder te ontwikkelen en voor jezelf op te komen. Daarbij is het belangrijk dat het klikt tussen jouw en je coach.

Informatie aanvragen

Klik hier om het formulier in te kunnen vullen. Powered by Yourhosting

Referenties