Kenniscentrum AD(H)D en ASS re-integratie

Kenniscentrum AD(H)D en ASS re-integratie is één van de weinige gespecialiseerde re-integratiebureaus met een jarenlange ervaring op het gebied van het coachen en het begeleiden van mensen met ADHD, ADD en Autisme op het werk of naar werk. Wij zijn gespecialiseerd in mensen met ADHD, ADD en Autisme die hoger opgeleid zijn. Wij vinden het een uitdaging om afgestudeerde academici, promovendi of ervaren werkers op universitair niveau met onder andere ADHD, ADD of Autisme met succes te begeleiden.


Visie


Ieder mens heeft zijn eigen unieke ontwikkeling doorgemaakt. Er bestaat geen standaard ADHD’er, ADD’er of Autist. Er is geen standaard oplossing voor. Kwaliteit van de oplossing is grotendeels afhankelijk van de begeleider. Een goede probleemanalyse ligt aan de basis. Door echt op maat te werken met mensen met ADHD/ADD/Autisme worden ze goed begeleid en naar duurzaam werk geholpen”


Missie


Kenniscentrum AD(H)D en ASS re-integratie streeft er naar om een praktisch kenniscentrum voor ADHD/ADD/Autisme te zijn, met betrekking tot werk. Kenniscentrum AD(H)D en ASS re-integratie is een specialist in de begeleiding van mensen bij problemen bij het dagelijkse functioneren.

Title two

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Referenties