Loopbaanadvisering

Je vast loopt op je werk, maar je weet niet precies waaraan het ligt. Je wilt graag wat anders, maar niet weet wat. In deze gevallen biedt het Kenniscentrum AD(H)D en ASS een traject aan om je te oriënteren op je loopbaan.

Als je gebruik maakt van een  re-integratie- of een  outplacement traject bij het Kenniscentrum AD(H)D en ASS, is de loopbaanoriëntatie een substantieel onderdeel van het traject.

Een loopbaanoriëntatie traject bij  het Kenniscentrum AD(H)D en ASS beslaat maximaal 10 gesprekken waarbij als leidraad  het Kenniscentrum AD(H)D en ASS werkboek voor loopbaanoriëntatie wordt gebruikt. Aan de hand van (huiswerk)opdrachten en gesprekken met ervaren een loopbaanadviseur ga je op zoek naar antwoorden op de vragen: ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn randvoorwaarden voor werk?’

We kunnen de methodiek en het aantal gesprekken aanpassen op je specifieke en persoonlijke  hulpvraag.

Wij gaan er vanuit  dat je zelfbewust en realistisch keuzes kunt maken ten aanzien van je loopbaan. En dat je hierdoor  groeit in zelfrespect en zelfwaardering. Wij willen daar graag onze begeleiding en ondersteuning bij bieden.

Informatie aanvragen.

Klik hier om het formulier in te kunnen vullen. Powered by Yourhosting