Werknemers

Je kunt bij ons terecht voor een coachingstraject als je vast loopt op je werk, je moeite hebt met de hoeveelheid prikkels die dagelijks op je af komen, de communicatie met collega’s of de leidinggevende stroef loopt, je het plannen en organiseren van je werk moeilijk vindt, last hebt van weinig zelfvertrouwen, faalangst, een gebrek aan assertiviteit. Meestal betaalt een werkgever het coachingstraject, ook kunnen we via het UWV een voorziening voor Jobcoaching aanvragen.

Je kunt bij ons terecht voor een coachingstraject als je uitgevallen bent door ziekte. Jouw werkgever is dan verantwoordelijk voor jouw re-integratie, zodat je weer aan het werk kunt. Wanneer je langere tijd eruit geweest bent, kan het zijn dat je begeleiding nodig hebt om weer aan de slag te gaan. Op die manier kunnen we voorkomen dat het niet lukt of dat je dezelfde situatie tegenkomt wat de reden was dat je in eerste instantie bent uitgevallen.

Onze coaches werken samen met jou en je werkgever en/of het UWV om te bepalen welk traject het meest geschikt is en helpen je weer op weg.

Referenties